Εμπορία ρύπων.


Η Εταιρεία ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ Α.Ε.  δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της λύσεις υψηλής οικονομικής και ενεργειακής απόδοσης. Σεβόμενοι τις υποσχέσεις προς τους πελάτες μας, πιστεύουμε ακράδαντα στο δυναμικό της αγοράς διοξειδίου του άνθρακα στη Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Νιώθουμε σίγουροι για το μέλλον μας, και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας, για πολλά ακόμη χρόνια, με τον ίδιο ενθουσιασμό και αφοσίωση που είχαμε από την πρώτη ημέρα.

Μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες εμπορίας αερίων του θερμοκηπίου (διοξείδιο του άνθρακα), ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου, άνθρακα, καθώς και άλλων βασικών προϊόντων για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Στην ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ Α.Ε. έχουμε μια σταθερή πορεία προς την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων. Μπορούμε να σας διαθέσουμε ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες εμπορίας και διαχείρισης δικαιωμάτων ρύπων καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και διοικητική υποστήριξη για συμμόρφωση με το αντίστοιχο ρυθμιστικό πλαίσιο.

Η ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ Α.Ε. προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα χρηματοπιστωτικό προϊόν. Εκτός από την διαπραγμάτευση δικαιωμάτων, αναλαμβάνουμε το ρόλο του περιβαλλοντικού συμβούλου για τους πελάτες μας, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αναλύσεις και συμβουλές που απαιτούνται για την αύξηση της ενεργειακής τους απόδοσης και την εξασφάλιση της νομικής τους συμμόρφωσης.

Διαδραματίζουμε σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος, με περιοδική οργάνωση σεμιναρίων και συνεδρίων σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και τις νομοθετικές αλλαγές.

Οι πελάτες μας χρειάζονται ειδικές τεχνικές και νέες προσεγγίσεις για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Ως εκ τούτου, συνδυάζουμε τις δεξιότητες και την εμπειρία μας με εκείνα των εταίρων μας σε ολόκληρο τον κόσμο, που είναι κυρίως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και διεθνείς οργανισμοί εμπορίας ρύπων.

 

Η ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ Α.Ε. παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών:

  • Δραστηριοποιείται ως συνεργάτης σας στην εμπορία δικαιωμάτων ρύπων και πράσινων πιστοποιητικών παραγωγής ενέργειας,
  • Συνεργάζεται με επενδυτικά κεφάλαια στην αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,
  • Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, και υπηρεσίες διαχείρισης σε έργα CDM / JI,
  • Παρέχει στρατηγικές αναλύσεις και διαχείριση κινδύνων.

 

UA-35934872-1