Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών. Μια ποικιλία από προγράμματα προσφέρουν στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να αναπτυχθούν, να ανταμειφθούν και να αναγνωριστούν για τις προσπάθειές τους.

H ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ Α.Ε. προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα παροχών προς τους εργαζομένους μας, που περιλαμβάνει ιατρικές, ασφάλειες ζωής, ένα πλάνο συνταξιοδότησης, παροχή διδάκτρων για να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους και διακοπές μετ'αποδοχών. Πλήρεις λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες από το τμήμα του προσωπικού μας.

Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στην εταιρεία μας στειλτέ το βιογραφικό σας στην διέυθηνση EcoLysisSA@AOL.com και ίσως επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια πιθανή συνεργασία. (προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση)

 

Εάν είστε σπουδαστής/σπουδάστρια (όσον αφορά τον λογιστικο-οικονομικό κλαδο) και επιθυμείτε να υλοποίησετε την πρακτική σας, η εταιρεία μας συνήθως απασχολεί άτομα για πρακτική εφόσον εγκριθούν απο το διοικητικό της συμβούλιο ( λόγω πρόσβασης σε ευαισθητες πληροφορίες ). Στείλτε το βιογραφικό σας στην διέυθηνση EcoLysisSA@AOL.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια συνέντευξη.

 

Ζητούνται !!!

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών. Μια ποικιλία από προγράμματα προσφέρουν στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να αναπτυχθούν, να ανταμειφθούν και να αναγνωριστούν για τις προσπάθειές τους. Η εταιρεία ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ Α.Ε. προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα παροχών προς τους εργαζομένους της.

  Αυτή τη χρονική περίοδο αναζητούμε:  - εξωτερικούς συνεργάτες, με άριστες δημόσιες σχέσεις, ως υπεύθυνους για την ανάπτυξη και την επέκταση του πελατολογίου μας. 

 

 

Εκτάκτη θέση εργασίας.

Ζητείται νέος / νέα που να επιθυμεί να εργαστεί σε 4ωρη ( ή και ανεξάρτητη) βάση για εγκαταστάσεις συναγερμών και συστημάτων CCTV.

Μπορεί να κάνει και την πρακτική του εάν είναι σπουδαστής. Θα εκπαιδευτεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 

UA-35934872-1