Υπηρεσίες ασφαλείας 

 

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, κάνουν απαραίτητη την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας, ικανών να προστατεύσουν τους χώρους αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται σ’ αυτούς.

Τα συστήματα ασφαλείας που θα αναλάβουν την προστασία των χώρων απέναντι σε προσπάθειες διάρρηξης πρέπει να είναι αποτελεσματικά και η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος συναγερμού προϋποθέτει την σωστή κατασκευή του και μια καλά σχεδιασμένη μελέτη του χώρου πριν την τοποθέτηση.

Εμείς στην ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ ΑΕ αναλαμβάνουμε δωρεάν την μελέτη του χώρου σας, δίνουμε σημασία στην άποψή σας, και σας προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα ασφαλείας που θα προστατεύσουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σπίτι σας, τον χώρο εργασίας σας.

Επίσης θα σας κρατήσουν μακριά από το τραγικό εκείνο αίσθημα της παραβίασης του χώρου σας από παρείσακτους.

 

Συναγερμοί. 

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μοντέλα συστημάτων ασφαλείας της αγοράς για κάθε επιχείρηση ή οικία, γρήγορα, οικονομικά και αξιόπιστα ώστε να είστε 100% ασφαλείς.

Συναγερμοί σπιτιών, συναγερμοι καταστημάτων,  ασύρματοι συναγερμοί, κάλυψη εξωτερικών χώρων, gsmσυναγερμοί κ.α. Συναγερμοι πλήρως τηλεχειριζόμενοι ακόμα και από κινητό με  ελληνικές φωνητικές εντολές, χωρίς να πληρώνετε κέντρο λήψεως σημάτων. 

 

Κάμερες ασφαλείας CCTV

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης αποτελούν σήμερα ότι καλύτερο μπορεί να επιλέξει κάποιος για την ιδιωτική του ασφάλεια ή την ασφάλεια της επιχείρησης του. Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες και ιδιώτες καταφεύγουν σήμερα στις λύσεις κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης για να νιώθουν πιο ασφαλής. Κάμερες ασφαλείας, κάμερες παρακολούθησης, cctv, αυτόματα καταγραφικά dvr,quad, συστήματα επίβλεψης καταστημάτων, σπιτιών κ.α. 


Λοιπες υπηρεσίες ασφαλείας ?

Καλέστε μας για να συζητήσουμε το πρόβλημα σας. 


UA-35934872-1