Λογιστές - Οικονομολόγοι - Φοροτέχνες - εκκαθαριστές - Διαμεσολαβητές συνδιαλλαγής Αρθρού 99 ΠτΚ.

Η πολυπλοκότητα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας καθιστά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών ιδιαίτερα αυξημένες απέναντι στο κράτος και την ελεύθερη αγορά. Αυτές τις υποχρεώσεις καλούμαστε να καλύψουμε εμείς, με αξιοπιστία, ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!
Το λογιστικό τμήμα της ECO LYSIS SA δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωσή σας σε φορολογικά, λογιστικά και εργατικά θέματα. Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και υποσχόμαστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας !  Παρέχουμε επαγγελματικές λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε ιδιώτες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ακινήτων και νέες επιχειρήσεις. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να επιβιώσουν στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα. Η εμπειρία και η αφοσίωσή μας θα δώσει τη δυνατότητα σε πολλές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν. Θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα και έτσι να μπορούν να λάβουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Ανακυκλωση.

Το τμήμα ανακύκλωσης της ECO LYSIS SA δραστηριοποιείται στη συγκέντρωση των χρησιμοποιημένων βρώσιμων λαδιών και στη διάθεσή τους με νόμιμο, ασφαλή και περιβαλλοντολογικά ορθό τρόπο για βιομηχανική χρήση, δηλαδή στη παραγωγή βιοκαυσίμων και βιολιπαντικών. Πιο συγκεκριμένα, όταν τα λάδια έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο ώστε να είναι πια ακατάλληλα για τηγάνισμα, αντί να ακολουθήσουν την διαδικασία των απορριμμάτων, με τις γνωστές σε όλους μας περιβαλλοντικές συνέπειες, συλλέγονται για να καλύψουν ενεργειακές και λιπαντικές ανάγκες.
Τo βιοντίζελ που παράγεται μετά από κατάλληλη επεξεργασία αυτών των λαδιών είναι πιο φιλικό για το περιβάλλον, βιοαποικοδομείται, δεν είναι τοξικό, έχει σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε θείο, αυξημένη λιπαντικότητα, μειωμένη εκπομπή αιθάλης, μειωμένη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (λόγω του ανανεώσιμου χαρακτήρα του) με συνέπεια την άμβλυνση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Οι εκπομπές ρύπων του βιοντίζελ είναι 40-50% χαμηλότερες από αυτές του ντίζελ με εξαίρεση τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου. Ταυτόχρονα, με αυτού του είδους την αξιοποίηση (επαναχρησιμοποίηση) χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών μειώνεται η ποσότητα ορυκτών καυσίμων και λιπαντικών που εισάγει η χώρα, με αποτέλεσμα να συνεισφέρουμε στην εξισορρόπηση του ενεργειακού και εμπορικού ισοζυγίου της. Να σημειωθεί ότι με την προαναφερόμενη διαχείριση των χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών εφαρμόζουμε την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει πλήρως ενσωματωθεί στην Ελληνική νομοθεσία και επιβάλλει συγκεκριμένες και αυστηρές διαδικασίες για τη διάθεση των αποβλήτων. ‘Ετσι, συμμετέχουμε στην ανακύκλωση και μάλιστα με πρόγραμμα διαλογής στην πηγή, που ωθεί στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στους Χ.Υ.Τ.Α. (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων).

Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει πέλλετς (wood pellets) υψηλής ποιότητας . Η παραγωγή των πέλλετς γίνεται στην μονάδα επεξεργασίας μας. Τα πέλλετς είναι μικρά κυλινδρικά τεμάχια συμπιεσμένης βιομάζας διαφορών μεγεθών (π.χ. 6mm και μήκους 30mm). Η βιομάζα (η πρώτη ύλη των πέλλετς)   μπορεί να προέρχεται από διάφορες πηγές υπολειμμάτων , όπως υπολείμματα βιομηχανίας κατεργασίας ξύλου (π.χ. πριονίδια, ροκανίδια). Το πέλλετ (pellet) είναι απόλυτο φυσικό προς το περιβάλλον καύσιμο η παραγωγή του οποίου γίνεται χωρίς την παραμικρή προθήκη χημικών ουσιών, μόνο με υψηλή πίεση και ατμό. Τα πέλλετς έχουν υγρασία 6-8% (ειδικό βάρος περί τα 650 κιλά ανά κυβικό μέτρο) και θερμική αξία περί τα 4500 kcal/kg, δηλαδή 2 κιλά πέλλετς ισοδυναμούν με λίγο λιγότερο απο 1 λίτρο πετρελαίου. Οι σύγχρονες τεχνολογίες αξιοποίησης της βιομάζας έχουν εξελιχθεί τόσο, που πλέον αποτελούν μια αξιόπιστη και ανταγωνιστική επιλογή, όχι μόνο σε επίπεδο κατοικίας, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Τα τελευταία χρόνια η χρήση των wood pellets γίνεται όλο και πιο συχνή, ως ένας τρόπος παραγωγής ενέργειας. Η εποχή χρήσης πετρελαίου ή καυσόξυλων για σόμπες και τζάκια στις σύγχρονες κατοικίες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ξεχάστε τις χαμηλές θερμαντικές αποδόσεις και το μαύρο καπνό που υπήρχαν σαν αποτέλεσμα χρήσης των παραπάνω υλικών.

Τέλος η εταιρεία μάς είναι σε στάδιο έρευνας και προγραμματισμού για την ίδρυση μονάδος ανακύκλωσης πάσης φύσεως υλικών που μπορεί να διαχειριστεί ( Ηλεκτρονικές συσκευές, αυτοκίνητα, μέταλλα, χαρτί κλπ). Επίσης με συνεργείες μέσω διεθνών επαφών της παράγει προιόντα ανακύκλωσης (πχ Χαρτί, σαπούνι κλπ). 

 

Μελέτες.

Το τμήμα μηχανικών - αρχιτεκτόνων της ECO LYSIS SA ασχολείται κυρίως με εκπόνηση τεχνικών, μηχανολογικών, αρχιτεκτονικών, ηλεκτρομηχανολογικών, οικοδομικών, ενεργειακών, περιβαλλοντικών και κάθε άλλου είδους μελετών. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και επιθεωρήσεων για την ενεργειακή επάρκεια κτιρίων και κατασκευών καθώς και οι έρευνες για ενεργειακά θέματα είναι απο τους τελευταίους τομείς που ασχολείται και διαπρέπει.

 

Κατασκευές (Τμήμα ARCi-Real της ECO LYSIS SA)

Ως εταιρεία, αποτελούμαστε από επιμέρους τμήματα που εξειδικεύονται στην αρχιτεκτονική μελέτη, το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων (interior design), την κατασκευή κατοικιών ή άλλου είδους ακινήτων, τη διαχείριση έργων (project management) και την αξιολόγηση επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων. Το σύνολο των έργων που έχουμε υλοποιήσει αποδεικνύει την ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, να προτείνουμε πρωτοπόρες εφαρμογές και να πραγματοποιούμε με συνέπεια το όραμα των πελατών μας. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, επιτυγχάνουμε την ιδανική αναλογία κόστους – ποιότητας – απόδοσης. Η διαχείριση ακίνητης περιουσίας  και η ενοικίαση (Renting) μηχανημάτων είναι οι νέοι τομείς  που ασχολείται το τμήμα αυτό.

 

Εμπορία

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που εμπορέυεται και αφορά συνήθως εμπορία από επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις (B2B Business to Business).

 

UA-35934872-1