Πρακτική άσκηση.

 

Η εταιρεία ECO LYSIS SA δίδει μεγάλη σημασία στην πρακτική άσκηση και στην στήριξη νεοεισερχόμενων στην Αγορά εργασίας. Δια μέσω της ιστοσελλίδας της καθώς και των συνεργατών της αποφάσισε να δημιουρήσει αυτόν τον χώρο για την δημοσιέυση στοιχείων ασκούμενων ατόμων που αναζητουν επιχειρήσεις για να πραγματοποίήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Ο πρόεδρος και Διευθήνων Σϋμβουλος της ΕΚΟ ΛΥΣΙΣ ΑΕ κ.Δημητράς Π. Τσαμπίκος, προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει νέους να αποκτήσουν μια έστω υποτυπώδη προυπηρεσία ώς σημαντικό έφοδιο για την ανέυρεση εργασίας αργότερα.

Στην περιοχή αυτής της ιστοσελλίδας θα υπαρχουν ελέυθερα προς επεξεργασία τα στοιχεία των υποψηφίων προς άσκησης για να μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να τα χρησιμοποίουν για να έλθουν σε επαφή μαζί τους. Ως αρχή η τοποθεσία αυτή διαχερίζεται πρακτικές για λογιστικά, οικονομικά, γραμματειακά κλπ θέματα, επειδή προέκυψε ζήτηση και απο άλλα επαγγέλματα (πχ τεχνικοί υπολογιστών, προγραμματιστές, κατασκευή ιστοσελλίδων κλπ) εάν επιθυμείτε για διαφορετικό προσανατολισμό μην διστάσετε να μας δώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα σας δημιουργήσουμε νέα ενότητα. Επίσης στην περιοχή αυτή θα υπάρχουν και στοιχεία επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για νέους που θέλουν ανα πραγματοποίησουν την πρακτική τους ασκήση σε αυτούς.

Χρησιμός οδηγός πρακτικής ασκήσης ΤΕΙ

Καταχώρηση 2013/07/19

Με λίγα και κατανοητά λογια ( step by Step)

Περισσότερα

ΠΔ 174/1985 για πρακτική ΤΕΙ

Καταχώρηση 2013/07/19

Επεξηγήσεις για την λειτουργία της εφαρμογής αυτης

Περισσότερα

Πρακτική ασκηση σπουδαστών ΤΕΙ

Καταχώρηση 2013/07/19

Αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους χειρισμούς    

Περισσότερα

Διαθέσιμα ατομα για πρακτική (αιτήσεις προσφοράς / ζήτησης )

Καταχώρηση 2013/07/19

Αναλυτικές πληροφορίες

Περισσότερα

UA-35934872-1